Teledermatológia, Távkonzultació

  1. Készítsen néhány, jó minőségű fotót bőrelváltozásáról.

 

 

  1. A képeket e-mailen keresztül küldje el nekem és abban írja le panaszait is. Adja meg a receptíráshoz szükséges adatait: név, születési idő, lakcím,TAJ-szám, telefonszám. 

 

Röviden írjon arról, hogy mi a  tünete, melyik testtájékon, mikor kezdődött, terjed-e, okoz-e  panaszt ( fájdalom, viszketés, láz, hőemelkedés ), családban van-e hasonló betegség. Fontos, hogy ha van gyógyszerallergiája, terhes vagy szoptat vagy korábban hasonló betegséggel kezelték, tájékoztasson róla. 

 

E-mail címem: bgy.papp gmail.com

 

  1. Banki átutalással jutassa el rendelőnk számára a szolgáltatás díját, mely 10.000 Ft. Az utalásnál a megjegyzés rovatban tüntesse fel a páciens nevét. A bizonylat fotóját csatolja az e-mailhez. Amennyiben egészségpénztári számlát kér, kérem írja meg annak nevét, tagsági számát, e-számlát küldök.

Bankszámlaszám:10700392-42840404-51100005

  1. Lehetőség szerint 1, de maximun 3 napon belül e-mailben küldöm a leletet diagnózissal és kezelési javaslattal. Amennyiben vényköteles gyógyszert javaslok, e-recept formátumban a TAJ kártyájával bármelyik gyógyszertárban kiválthatja. Szükség esetén telefonon is konzultálhatunk.

 

Amennyiben mégsem állítható fel diagnózis a fotók alapján, az összeget visszautalom és személyes vizsgálatot javaslok. Anyajegyvizsgálat nem végezhető ilyen módon, mert a diagnózishoz felállításához elengedhetetlen a dermatoszkópos vizsgálat.

 Az EU általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően az e-mail elküldésével a páciens ráutaló magatartással hozzájárulását adja, hogy dr. Papp Andrea, a Papp Eü. Szolg. Bt. keretében a személyes és egészségügyi adatait, beleértve az elkészült fényképeket, orvosi diagnosztikai célból kezelje. Ha nem a saját adatait tölti fel, akkor köteles a beteget az adatkezelésről tájékoztatni, és ahhoz az ő hozzájárulást is kérni. A kezelt adatok mások számára nem hozzáférhetőek. 

 

bőrgyógyász Pomáz

Minden jog fenntartva | Web: Kilmike